Finansiering

Hos Vangskov Biler ligger vi en ære og meget stor vægt på tillid og det at kunne tilbyde dig som kunde lige præcis den løsning der passer dig, din famile og din økonomi absolut bedst.

Grundet vores seriøsitet og tillid hele vejen rundt, samarbejder vi udelukkende kun med landets førende selskaber og udbydere af finansieringsløsninger.

Udvalget og mulighederne er store, hvorfor vi altid vil kunne tilbyde dig den absolutte bedste løsning. Vi kan derfor også ”næsten” med sikkerhed love dig, at vi ikke taber til din bank med en finansiering.

Vi præsenterer hermed vores samarbejdspartnere:

Vores eksklusive samarbejde med Santander Consumer Bank gør, at vi kan tilbyde mange forskellige typer af lån og muligheder og dermed tilpasse os lige netop dit behov og økonomi.

Santander Consumer Bank er yderst attraktive på alle deres lånemuligheder, hvorfor en stor procentdel af vores finansieringer og samarbejde tilgodeser lige netop dem.

Nedenstående beskriver vi nogle af de mest brugte lånemuligheder.

Billån med 20% udbetaling

Perfekt til dig der har brug for en ny bil og ønsker at lægge en udbetaling.

Attraktiv rente Fleksibel tilbagebetaling efter aftale Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 12 år Billån – uden udbetaling

Perfekt til dig der har brug for en ny bil, og ikke har lyst til at lægge udbetaling.

Løbetid op til 96 måneder​ Lånet skal være tilbagebetalt, inden bilen er 15 år Fremvis årsopgørelse og lønsedler som dokumentation for indkomstforhold Privat eller erhvervsleasing af bil

Leasing er perfekt til dig, der har brug for en ny bil og foretrækker at betale en fast ydelse hver måned.

Ingen overraskelser i dit bilbudget Mulighed for at inkludere service på bilen i leasingaftalen Du skal ikke tænke på, at bilen skal sælges​ Du kan igen få en ny bil efter kontraktens udløb SAFE afdragssikring

Santander Consumer Bank tilbyder, som det eneste selskab en forsikring, kaldet SAFE, som dækker således:

Forsikringen dækker dig ved: • 100 % sygemelding i mere end 30 dage • 100 % arbejdsløshed i mere end 30 dage • Hospitalsindlæggelse i mere end 7 dage • Dødsfald

Læs eventuelt mere om Santander Consumer Bank her:

https://www.santanderconsumer.dk/bilfinansiering

Vangskov Biler kan også tilbyde flere forskellige og attraktive lånemuligheder igennem Nykredit leasing.

Vores egen bankforbindelse er Nykredit, hvorfor vi trygt kan sikre dig som kunde en god aftale igennem Nykredit leasing, da vi selv er ganske tilfredse med vores øvrige samarbejde.

Nykredit tilbyder lån med 20% eller mere i udbetaling i form af en købekontrakt med ejendomsforbehold i bilen.

Nykredit leasing er også gode til leasing til både privat såvel som erhverv.

Læs eventuelt mere om Nykredit leasing her:

http://www.nykredit.dk/leasing/info/biler-og-varevogne/har-du-brug-for-ny-bil-eller-varevogn.xml

Dertil kan vi også tilbyde dig finansiering og leasing igennem al finans. Al finans er forbundet til arbejdernes landsbank udelukkende med speciale i finansiering og leasing af biler til både privat og erhverv.

Al finans tilbyder Lån med 20% eller mere i udbetaling i form af en købekontrakt med ejendomsforbehold i bilen.

Al-finans er gode og hurtige i forhold til Flex leasing, hvorfor vi her kan stå klar med et af markedets bedste og direkte tilbud, uden fordyrende mellemled.

Læs eventuelt mere om al finans her:

http://www.alfinans.dk/billaan/

Ligeledes kan vi tilbyde lån igennem Resurs Bank. Resurs bank er gode til mindre lån, herunder eksempelvis værkstedslån til brug på vores værksted. Du kan få dit ejet Resurs bank kort, som kan benyttes som et ganske almindeligt dankort i vores dankort terminal.

Læs mere om Resurs Bank her:

Læs mere om Ikano Bank her: https://ikanobank.dk/ Ikano Bank kan vi ligeledes tilbyde flere forskellige lånemuligheder igennem, herunder også leasing.

Ikano bank er gode til de lidt ældre og billigere biler, som vi godt nok sjældent har, men har vi fået en god og fornuftig indbytningsbil ind, som vi kan stå inde for og sikre vores høje kvalitetsniveau, så kan det også sagtens lade sig gøre at finansiere den.

Vi ses til en god finansiering ☺